Menu

Press

  Prenumerera
Kategorier
Nyckelord

2020
7 Apr

Tack vare allmänhet kunde polisen gripa en cykeltjuv vid Akademiska sjukhuset

2020-04-07 11:39
Tack vare allmänhet kunde polisen gripa en cykeltjuv vid Akademiska sjukhuset
Det var ett mycket uppmärksammat vittne som såg en man som uppförde sig annorlunda intill en elcykel. Vittnen kontaktade polisen och polisen kunde gripa mannen med den misstänkt stulna cykeln.
Mannen uppgav att han hade köpt cykeln dagen innan. Polismännen trodde dock inte på den misstänkte, utan tog cykeln i beslag.
Polisen kommer att kontrollera via märkning på cykeln om man kan finna någon ägare. Om målsägaren till cykeln gör en anmälan om att cykeln är stulen så kommer man att finna den i polisens godsregister.
Polisens mål är alltid att kunna få återlämna beslagtagit gods som är stulet till den rätte ägaren. Publicerad 07 april 11:39 Polisen Uppsala Text av Kommunikationsenheten i region Mitt Mikael Hedström Att tänka på Uppge ramnummer, personnummer eller annan märkning på cykeln. Ange typ av cykel: dam, herr, barn, el-cykel, mountainbike och så vidare. Ange cykelmärket. Ange vilken färg cykeln har. Var cykeln låst eller olåst när den försvann? Info om övrig beskrivning och särskilda kännetecken. Kontakta ditt försäkringsbolag. Du kan även anmäla på telefon 114 14 eller genom att besöka en polisstation. Har du hittat din stulna cykel? Om du tidigare anmält cykeln som förlorad eller stulen bör du kontakta polisen via telefon 114 14 innan du tar den tillbaka.
Kategorier:

Kommentarer


Inga kommentarer finns.
Bli först med att kommentera den här artikeln!
Kommentarer är modererade för den här artikeln.
Det betyder att din kommentar inte kommer att visas förrän den har blivit godkänd av en moderator.
Ange ditt namn
Ange en kommentar
Ange din e-postadress om du vill bli notifierad när nya kommentarer görs. Din e-postadress kommer inte att visas för någon annan.
Säkerhetsfråga:
För att förhindra missbruk av detta formulär vill vi att ni anger svaret på frågan nedan.
Svaret måste anges för att innehållet i formuläret skall skickas.
Ange svaret med siffror.
Verifiera att du är en person genom att svara på frågan.
Svaret anges med siffror.
  Prenumerera
Kategorier
Nyckelord