Menu

Press

  Prenumerera
Kategorier
Nyckelord

2020
17 Nov

En man sitter anhållen för försök till grov stöld ur en cykelkorg.

2020-11-17 17:34
En man sitter anhållen för försök till grov stöld ur en cykelkorg.
Tidigare under dagen blev ledig polisanställd utsatt för ett försök till stöld av två gärningspersoner, som försöker stjäla en väska ur en cykelkorg. Kollegan puttar dock omkull en av gärningspersonerna och tar tillbaka sin väska. De försvinner från platsen.
Senare under förmiddagen kommer två män cyklande vid Ullevi i Göteborg. De passerar en kvinna på cykel med en ryggsäck i cykelkorgen, vänder om och följer efter henne. En observant polis, på väg från ett möte på polishuset, följer händelseförloppet och larmar. En patrull åker till platsen och kan gripa en man i övre tonåren på Folkungagatan. Han sitter nu anhållen för försök till grov stöld. Den andre gärningspersonen är fortfarande på fri fot och polisen jobbar vidare med att försöka förhindra ytterligare stölder ur cykelkorgar. Den senaste veckan har det varit 17 fall av stöld ur cykelkorg. Förebygg Ha dina väskor under uppsikt. Tänk på att inte förvara väskor i cykelkorgar bak på cykeln eller på pakethållaren. Var vaksam när du stannar för rött ljus. Hjälp varandra. Ytterligare information om hur du kan skydda dig mot stöld hittar du på polisen.se: 17 november 17:25, Stöld, försök, Göteborg Skydda dig mot stöld Text av Fredrik Svedemyr Publicerad 17 november 17:34 Händelsenotiserna ger kortfattad information

Kommentarer


Inga kommentarer finns.
Bli först med att kommentera den här artikeln!
Kommentarer är modererade för den här artikeln.
Det betyder att din kommentar inte kommer att visas förrän den har blivit godkänd av en moderator.
Ange ditt namn
Ange en kommentar
Ange din e-postadress om du vill bli notifierad när nya kommentarer görs. Din e-postadress kommer inte att visas för någon annan.
Säkerhetsfråga:
För att förhindra missbruk av detta formulär vill vi att ni anger svaret på frågan nedan.
Svaret måste anges för att innehållet i formuläret skall skickas.
Ange svaret med siffror.
Verifiera att du är en person genom att svara på frågan.
Svaret anges med siffror.
  Prenumerera
Kategorier
Nyckelord