Menu

Press

  Prenumerera
Kategorier
Nyckelord

2022
16 Maj

Hjälp Jeanett att återfå sin cykel!

2022-05-16 22:40

Min cykel blev stulen idag. När jag pratade med polisen så hittade de min cykel på internet. Marketplace och säljes i Hässleholm. Med polis i telefonen så bestämde jag träff med honom som stulit min cykel. Polisen skulle komma till platsen när han dök upp som vi hade bestämt. Han drog sig ur då han troligtvis såg att mitt namn var på samma adress som han stulit cykeln på. Han tog bort annonsen. Ikväll lägger han ut cykel igen. Han har något förhållande till en kvinna som bor i Hästveda. Hon har tidigare arbetat med människor i Malmö där denna Mikael Öhberg flyttat ifrån. Han bor i Ballingslöv. Jag vill ha min cykel tillbaka och ikväll har han lagt ut den i Perstorp , Östra Göinge , köp och sälj i Osby mfl ställen. Dela gärna så jag får tillbaka min cykel. Jag har ramnummer på den. Polisen är underrättade. Och anmälan upptagen. Han stal mitt på dagen. Gick 150 meter härifrån och la upp bild i stadsparken utanför Stadshuset att han ville sälja på offentlig plats. Ikväll lägger han återigen upp den till försäljning pga flytt. Om någon känner igen platsen där cykeln står nu. Kontakta mig eller polis. Dela gärna. Jag behöver min cykel 🙏
Han har även lagt ut den i Hästveda. Han har blockerat mig på Facebook så tacksam för all sådan här information om var cykeln är. Tack vare sådana här människor så höjs premierna på försäkringsbolagen. Läste att det sker 70 000 cykelstölder i Sverige varje år. (Svart Crescent 630 damcykel - se Jeanette Ström FB-konto)

Jeanette Ström Publicerat på FB 16 Maj kl. 22:40

Kommentarer


Inga kommentarer finns.
Bli först med att kommentera den här artikeln!
Kommentarer är modererade för den här artikeln.
Det betyder att din kommentar inte kommer att visas förrän den har blivit godkänd av en moderator.
Ange ditt namn
Ange en kommentar
Ange din e-postadress om du vill bli notifierad när nya kommentarer görs. Din e-postadress kommer inte att visas för någon annan.
Säkerhetsfråga:
För att förhindra missbruk av detta formulär vill vi att ni anger svaret på frågan nedan.
Svaret måste anges för att innehållet i formuläret skall skickas.
Ange svaret med siffror.
Verifiera att du är en person genom att svara på frågan.
Svaret anges med siffror.
  Prenumerera
Kategorier
Nyckelord