Menu

Press

  Prenumerera
Kategorier
Nyckelord

2024
16 Feb

Vilken vintercyklingsvecka det blev!

2024-02-16 15:00
Vilken vintercyklingsvecka det blev!
Tack till alla som deltog i tävlingen och delade med er av era finaste, roligaste, mest peppiga, men också kämpiga vintercyklingsbilder med #vintercykla2024 🚲❄️🤩 Det märks att vi är många som älskar att cykla året om!
Det har inte varit enkelt att välja vinnare bland alla otroligt fina vintercyklingsbilder, men efter noga övervägande är vi glada att tillkännage vinnarna av årets vintercyklingstävling:
🥇 Förstapris går till en iögonfallande bild som påminner oss om den vardagsglädje cykeln ger och som definitivt fick oss att tänka två gånger innan vi kunde slappna av. (Obs, fotografen är tydlig med att de har koll på isens tjockleck 🫣) 🥈 Andrapris går till en äventyraren som har upptäckt kärleken till vinter-mtb och lyckades fånga en vurpa på bild mitt i skogens vinterskrud. En härligt mjuk ladning i snön påstås det! Frågan är vad personen på bilden tycker.. 😬 🥉 Tredjepris går till en bild som skickar med oss ett kärleksfyllt budskap och som påminner oss om hur lustfyllt det är att cykla tillsammans med andra – oavsett väder, årstid, om det är till och från skola, jobb eller på tur 💙 Grattis till alla vinnarna 🎉 och tack till Svensk Cykling, Bulten Bike och Smartsand - ISR CodeCheck för samarbetet! Vi ses på cykelvägarna och på vinteräventyren! 🚲 Hela artikeln går att läsa på på FB: https://www.facebook.com/groups/cykelframjandet/permalink/7748389341852181/ eller www.cykelframjandet.se


Kommentarer


Inga kommentarer finns.
Bli först med att kommentera den här artikeln!
Kommentarer är modererade för den här artikeln.
Det betyder att din kommentar inte kommer att visas förrän den har blivit godkänd av en moderator.
Ange ditt namn
Ange en kommentar
Ange din e-postadress om du vill bli notifierad när nya kommentarer görs. Din e-postadress kommer inte att visas för någon annan.
Säkerhetsfråga:
För att förhindra missbruk av detta formulär vill vi att ni anger svaret på frågan nedan.
Svaret måste anges för att innehållet i formuläret skall skickas.
Ange svaret med siffror.
Verifiera att du är en person genom att svara på frågan.
Svaret anges med siffror.
  Prenumerera
Kategorier
Nyckelord