Menu

Press

  Prenumerera
Kategorier
Nyckelord

2024
23 Apr

Förmånscyklar: Upptäck fördelarna för personal & miljö!

2024-04-23 11:16
Att rörelse har positiva effekter på medarbetarnas effektivitet är kanske ingen nyhet – men att hjälpa dina kollegor till bättre hälsa kan vara enklare än du tror. En förmånscykel gör det lätt att välja cykeln framför bilen, ger daglig träning – och kostar dessutom ingenting för dig som företag.
För personalens skull
Att få frisk luft och rörelse direkt på morgonen gör att vi blir mer effektiva under dagen och orkar mer. Bara tre timmar mer rörelse i veckan kan faktiskt minska risken för hjärtsjukdom med hela 50%. Dessutom har anställda som cyklar regelbundet betydligt lägre sjukfrånvaro – något som brukar glädja både ledningen och individen.
För miljöns skull Att fler cyklar i stället för att välja fordon som använder fossila bränslen skapar inte bara positiva effekter på personalens hälsa, utan också för miljön. Genom att erbjuda förmånscyklar visar du inte bara att du bryr dig om din personal, utan stärker även ert klimatarbete och er miljöprofil. För arbetsgivaren Tack vare skatteavdrag och subventioner blir förmånscyklar en bra affär för dig som arbetsgivare. Varje arbetsgivare, småföretag till större bolag med flera tusen anställda kan erbjuda förmånscyklar och dina medarbetare tar emot förmånen mot ett bruttolöneavdrag. Då kan du som arbetsgivare välja att subventionera delar, eller hela, förmånen. Värdet på förmånscyklar är relativt lågt vilket gör arbetsgivaravgiften oförändrad eller lägre. Anmäl dig nu Ta det första trampet mot god medarbetarhälsa nu genom att anmäla dig till vårt webinar om förmånscyklar. Den 7 maj kl 8:30-9:15 får du träffa Jesper Malmberg på Personalcyklar som berättar mer om nyttan med att cykla – ur ett HR-perspektiv. Det här är Personalcyklar Personalcyklar är en av Sveriges ledande aktörer för förmånscyklar. De är ett rikstäckande bolag som hjälper er personal till en uppskattad förmån för en friskare, klimatsmartare och mer produktiv vardag. Läs mer här. Hela artikeln från HRnytt.se hittar du här: https://hrnytt.se/event/formanscyklar-upptack-fordelarna-for-personal-miljo/?utm_source=nyhetsbrev&utm_medium=email&utm_campaign=HRN0265F1%20Nyhetsbrev%2023%20april&uid=Mjk3MTM3

Kommentarer


Inga kommentarer finns.
Bli först med att kommentera den här artikeln!
Kommentarer är modererade för den här artikeln.
Det betyder att din kommentar inte kommer att visas förrän den har blivit godkänd av en moderator.
Ange ditt namn
Ange en kommentar
Ange din e-postadress om du vill bli notifierad när nya kommentarer görs. Din e-postadress kommer inte att visas för någon annan.
Säkerhetsfråga:
För att förhindra missbruk av detta formulär vill vi att ni anger svaret på frågan nedan.
Svaret måste anges för att innehållet i formuläret skall skickas.
Ange svaret med siffror.
Verifiera att du är en person genom att svara på frågan.
Svaret anges med siffror.
  Prenumerera
Kategorier
Nyckelord